Търсене
Close this search box.

Първи български симпозиум по Теле’Драма 04 – 05 юни 2022 г.

Няма как да ви покажем процеса поради съображението за конфеденциалност, но можем да  ви направим съпричастни с атмосферата през отзивите на участниците и снимките, за коитo имаме съгласието на присъстващите:

“Скъпи приятели!

За Първия симпозиум по Теле’Драма в България повечето от Вас говореха като за пътуване.

Едно приятно пътуване в компания от приятели. И какво по-добро от движение напред, по време на което наблюдаваш, обсъждаш, споделяш идеи, задаваш въпроси, вълнуваш се, забавляваш се, получаваш подкрепа и даваш подкрепа. Надяваш се преживяването да се повтори.

Искам да споделя думите за преживяванията на участниците в нашия с Лилия Мирева уъркшоп, обединени в едно изречение:

Магията на живота е в цветовете, които дават възможност и смисъл, когато всичко друго може да почака!“

Жанета Николова

Социален работник, психолог и Теледраматист.

„Първият български симпозиум по Теле’Драма отвори страхотни възможности за обмяна на опит и знания. Имах възможност да представя, заедно с колеги вълнуващи уъркшопи свързани с психосоматиката и страха от успеха. Процесът онлайн премина много гладко и осигурихме пространство, в което да мислим, творим и търсим отговори чрез преживявания. С нетърпение очаквам нови възможности за обучения на колеги и приложението на психодраматичната техника онлайн.“

Александрина Милчева

„Благодаря за преживяването!

Радвам се, че бях част от това приключение с истински Теледраматисти. Това бяха два дни изпълнени със смисъл и нови възможности. Научих много , за себе си и за другите, взех си много техники и инструменти за работа и срещнах приятели. В очакване съм за следващо пътуване и вярвам, че ще бъде още по- вълнуващо!“

Царина Иванова

„Изненадана съм колко  интензивен и смислен процес протича при работата онлайн. За мен беше ново, обогатяващо и много интересно.

Поздрави!“

Гери – Гергана Иванова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *