Търсене
Close this search box.

Регистрация за втората международна Теле’Драма конференция

Ето как да се регистрирате за участие във втората международна конференция  „ДА ИЗЖИВЕЕМ МЕЧТАТА – социометрия и психодрама във виртуалното пространство“:

 1. Регистрация:
Първо разгледайте презентаторите: https://conference.teledrama.org/en/presenters
И програмата: https://conference.teledrama.org/en/schedule
След което идете на: https://conference.teledrama.org/en/registration
Въведете Вашия имейл и парола. Моля, уверете се, че сте запаметили паролата, защото от току-що създадения от Вас профил ще имате достъп до избраните от Вас уъркшопове, пленарни сесии и други активности, в които възнамеряват да участвате. Също там ще виждате зуум линковете.

 2. Заплащане:
България е страна от зона В, така че изберете тази опция. Изберете дали сте професионалист или студент.
След това изберете как ще участвате: предконференсни уъркшопове, тридневно или еднодневно участие, специален пакет с превод на български (3-day / 10 hours International Languages Package). Ако имате специален код за отстъпка, въведете го. След това натиснете бутона за заплащане. Плащането се осъществява през PayPal. Ако е успешно, ще получите мейл на пощата, на която е регистриран вашият PayPal акаунт.

 3. Вашата персонална програма:
От ляво ще видите “SELECT WORKSHOPS” – изберете уъркшопове. Натискайки този бутон, ще може да изберете в какво да участвате. Бутонът Dashboard ще Ви покаже Вашите избори по дни и часове. Изписаното “pending “, означава, че изборите Ви не са потвърдени от администратор. Когато бъдат потвърдени, ще може да видите и зуум линкът Ви за участие в съответната активност.

Ако изпитвате трудности с регистрацията, моля звънете на 0888062384 – Даниела Тахирова или се свържете с мен на vitae@abv.bg.

За подробна информация на български, отдел Статии в:

https://www.vitae-therapy.com

За връзка с международния екип :

zoomroom.international@teledrama.org

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *