Търсене
Close this search box.

Участие на Даниела Тахирова в организацията на събитието и уебинар в срещата на Младите професионалисти

Това събитие, което беше първото по рода си, успешно приключи снощи. Бяхме щастливи да съберем заедно млади и опитни колеги от цял ​​свят, да обсъдим с тях важни теми, касаещи развитието на младите психодраматисти и други практикуващи методи на действие, да им покажем в поредица от уъркшопове различните възможности за използване на психодрамата и други методи за действие, които помагат на клиентите да се справят с проблемите си, да повишат енергията на младите специалисти и да им помогнат да представят работата си.
Благодаря ти, Рейхан Чакмак, за твоята идея. Заедно свършихме страхотна работа. Благодарим на членовете на Асоциацията – Даниела Тахирова, д-р Тураби Йерли, Станимира Камчева, Станислава Калинова, Ина Бранева, Блерта Спахиу, Крум Крумов за вашия принос в събитието.
Специални благодарности на д-р Даниела Симънс за нейната безусловна подкрепа, на д-р Скот Джакомучи за прекрасния семинар, който той представи, на Марсия Карп за усилията ни да ни научи на преданост към метода на психодрамата, на Реджина Морено за придаването на специален дух на събитието и на моята скъпа приятелка Юлиана Венкова и на Здравко Тахиров за тяхната спешна помощ. И разбира се, благодаря ви, Playback Psy Theatre от Гърция и нашата колежка и член на Асоциацията Вера Ларди за прекрасното представление.
Много благодаря на всички участници, които прекараха част от времето си с нас.
Ще се радваме да се срещнем отново. Ще бъде скоро!


Лидия Йорданова
Президент на Балканската асоциация по психодрама, социометрия и групова психотерапия

Снимка от събитието

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *