Търсене
Close this search box.

Сътвори си кукла – 2 издание

Поради огромният интерес към събитието, ще го осъществим пак. Отново с любезното съдействие на Академия за родители ще имате възможността, вие и вашето дете да си сътворите собствена кукла, която да отнесете в къщи.  Родителите също могат да се включат. Инициативата ще е разделена на две части:

 

Vitae
298808499 3217629858495958 3707725205901434508 n

На 3 септември от 10 до 16 ч  в рамките на Фамилтон -инициатива на Академия за родители  – на открито, с материали осигурени на ВИТАЕ от   ЕМАГ.

Снимки от  осъщественото събитие може да видите тук:

Моля забалежете локацията- между Парк мол и Музея земята и хората. Ще има специално кътче оформено за Витае- Търсете нашия трансперант. Заповядайте да се запознаем и  заедно – възрастни и деца , да творим и съдаваме кукли, вплитайки частици от себе си.

Повече информация за ФАМИЛТОН: тук

За нашите ексклузивни спонсори тук: 

Vitae

 В рамките на “ОПИТАЙ, ТВОРИ, УЧИ в България мол на 10 и 11 септември от 11 до 16 ч., централното фое на ниво партер на България Мол.  Този път след като изработите куклите, ще може , при желание да си поиграете с тях в специално създадения кът за това, посветен на БЕЗОПАСНОСТТА НА ДВИЖЕНИЕТО.

Към нашия екип ще се присъедини  детския терапевт Ева Мицева, която има опит в работата с арттехниики с деца и техните родители 10 години.

Материалите за изработка на куклите са специално подбрани и закупени за нас от България Мол

Очаквайте повече информация за събитието на  фейсбук страницата и на сайта на Академия за Родители – тук и тук

Информация за събитието на сайта на  България МОЛ търсете  тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *