Търсене
Close this search box.

Tele’Drama Storytelling

 

Удоволствие е да споделя, че съм поканена за едночасова пленарна сесия на Четвъртата хибридна конференция по теле’драма.

📍 Сесията ще се проведе на 10 юни 2023 г., от 17 до 18 ч. в Гранд хотел Милениум и онлайн чрез Tele’Drama conference center.

📍 Повече за конференцията и участниците може да прочетете тук

👉 https://conference.teledrama.org/2306/

До сега съм участвала като организатор, хост и презентър във всичките  три издания на теледрама конференциите. За пръв път имам честта и удоволствието да представя в пленарна сесия.

Имам идеята да покажа как хора от различни поколения могат да сътворят заедно истории/приказки.

Имало едно време през различни пространства… По време на едночасовия семинар група деца ще се срещнат с психодраматисти, които са на възрастта на техните баби и дядовци. Някои от децата и някои от възрастните хора ще бъдат на сцената в София, България; други ще бъдат в домовете си в различни страни по света.

Заедно  ще споделяме, обменяме мисли и емоции, за да създададем една съвместна  история. Надяваме си Взаимодействието между най-малките и най-възрастните, където вълнението да учат от децата ще се срещне с мъдростта и любовта на възрастните, ще бъде лечебно и стоплящо сърцето за всички.

За още от програмата: тук

За регистрация и записване: тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *