Витае, заедно с Академия за родители на открито в Южния парк – 16 и 17 юли 2022 г.  

Терапевтичен център „Витае“,  заедно с психотерапевтите Калина Тошева и Ева Мицева Ви каним да преживеем заедно едно приключение. Чрез метода на детската групова психодрама децата, а защо не и техните родители, ще имат възможността да разгърнат въображението си и да участват в сътворени от тях самите приказни сцени и  да изследват различни модели на поведение и общуване. В групите ще могат да се костюмират, маскират, преобразяват в различни любими герои и да създадат собствена история. 

Детската групова психодрама е утвърден терапевтичен метод, като същевременно е много подходящ за развитие и усъвършенстване на емоционална и социална компетентност. Помага на децата да развият уменията си да се сприятеляват, отстояват, разрешават конфликтни ситуации по конструктивен начин, да бъдат креативни и спонтанни, да намират своите силни страни, да бъдат уверени в собствените си възможности. 

Графикът с часовете на групите ще бъде своевременно обявен, за да могат родителите предварително да записват децата. Минималната възраст за участие е пет години. Във формат между шест и осем деца в група. Родителите също могат да се включат, а забавлението е гарантирано!

Очаквайте допълнително информация за водещите.

Вижте събитието и в сайта на Академия за родители:

https://fb.me/e/2rDPlW2di

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.