Търсене
Close this search box.

Уебинар “Да прогоним призраците от миналото”

❓ Лекуват ли се емоционалните травми от миналото ни? Как да се освободим от емоционалните травми от нашето детство, така че да не се налага нашите деца също да ги изживяват отново и отново и да бележат и техния живот? Можем ли да „излекуваме“ призраците?

🎓 Заедно с психотерапевта Даниела Тахирова ще си поговорим за това какво е семеен модел, семеен сценарий, семейно вярване.

📍 Има ли семейни вярвания, които предаваме на децата си, без да ги оспорваме, понеже не знаем, че това е възможно?

📍 Защо съществуват “добри вярвания”, които няма как да са ефективни за нашите деца?

📍 Как да изградим функционален, ефективен модел на семейни взаимоотношения, когато този от миналото ни е обитаван от “призраци и кошмари”? Тоест много добре знаем какво НЕ ИСКАМЕ, но не знаем как да СЪТВОРИМ онова, което искаме.
Трябва ли да се примирим с миналото си, защото не можем да го изживеем наново, нито да скъсаме връзките си с миналото си?

📍 Можем ли да го преосмислим, претворим и в крайна сметка призраците да спрат да ни тормозят, да не ги “предадем нататък”?

💻 Уебинарът ще е последван от мастър клас за родители (14.03.2022 г. – 10:00 -12:00 ч.), които желаят да задълбочат работата си върху “призраците” си. Там ще имате възможността да ги обективизирате – тоест да ги извадите вън от психичното си, да ги анализирате, изследвате и в крайна сметка да намерите ефективни начини да спрат да ви тормозят активно и да обема ресурсите ви.

Цялото видео може да гледате тук:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *