Търсене
Close this search box.

Световният елит в психотерапията идва в София за Четвъртата международна Теле’Драма конференция

Теле’Драма България е своеобразен домакин на събитието

Международният Теле’Драма Институт организира в София Четвъртата международна конференция в иновативен хибриден вариант, която ще събере на едно място водещи специалисти от над 35 страни и участници от над 60 страни. Конференцията ще предложи голям избор от психологични и образователни теми. Ще бъде демонстрирана методология на бъдещето, когато технологично медиирана психотерапия и образование ще бъдат широко и ежедневно приложени, и в резултат на това – достъпни до всички, без значение разлики във време, разстояние, социално-икономически статус, здравословно състояние или професионална и семейна заетост.

Събитието се състои от предконферетна и конферентна част, съответно: Предконференция 4-8 юни, 2023:  на живо УМБАЛ Лозенец, София, България; и 9-11 юни, 2023: Конференция: Гранд Хотел Милениум, София, България . Онлайн предконференция и конференция чрез Конферентен център за виртуална теле’драма. Работният език на конференцията е английски, но организаторите ще осигурят канали за симултанен превод на различни езици, включително български. Сред осигурените преводни езици са още арабски, китайски, чешки, холандски, естонски, фински, френски, иврит, хинди, унгарски, немски, италиански, японски, корейски, полски, португалски, испански, румънски, руски, турски, украински , виетнамски.

По време на тази уникална конференция, присъстващите лично в София и тези, които ще вземат участие виртуално от домовете си по целия свят, ще се срещат, взаимодействат, създават съвместно и празнуват с по-малки групи, събрани на различни други места по света.

Всички конферентни сесии ще предложат специално създадено хибридно изживяване с разнообразни конфигурации по отношение на участниците и пространството. Използвайки най-съвременните технологии, известни и международно признати презентатори на живо и онлайн и присъстващите ще се свържат и ще преживеят груповия процес в действие. Заедно специалистите ще сътворят  равни  възможности за преживявания и сливането на виртуалната и физическата реалност. Различни методологии, създадени в рамките на Международния теле’драма институт, ще пренесат бъдещето на психотерапията и образованието в настоящето.

Програмата на български: тук

Цени:тук

Ако имате нужда от стипендия, моля попълнете: тук

За регистрация:тук

Конферентният уебсайт може да видите тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *